MoneyCare neemt financieel tussenpersonen de afhandeling van particuliere- en zakelijke kredietaanvragen uit handen. Wij verzorgen voor u het contact met de financieringsmaatschappijen en ondersteunen bij uw Zorgplicht. Heeft u behoefte aan hulp? Bel ons direct, wij helpen u graag persoonlijk verder.


Team MoneyCare

Bij MoneyCare zijn we trots op onze mensen. Begin 2018 zijn de mensen van Team MoneyCare door onze relaties met een 9+ beoordeeld. Zij blinken onder meer uit in klantgerichtheid, deskundigheid en betrouwbaarheid.


Een lange historie van tevreden relaties

Team moneycare: 9,0

De Mensen achter Team MoneyCare zijn onze grootste kracht, zij worden gewaardeerd met een 9+. Hen wordt met name deskundigheid, klantgerichtheid en betrouwbaarheid toegedicht. Dit vinden wij heel waardevol, want dat is eigenlijk waarvoor we het allemaal doen bij MoneyCare.

Algemene dienstverlening: 8,7

Als financieel serviceprovider horen de bereikbaarheid en de reactiesnelheid op aanvragen en verzoeken van relaties in orde te zijn. Wij vinden het mooi om te zien dat onze relaties dit als zeer goed beoordelen bij MoneyCare. Zo hoort het ook!

Aanvraag faciliteit: 8,1

Onze aanvraag faciliteit en de mate waarin we bij MoneyCare vernieuwend zijn lieten ten tijde van het relatie tevredenheidsonderzoek de grootste ruimte voor verbetering zien. Dat dachten wij al. Achter de schermen werkten we reeds hard om onze relaties in flink wat vernieuwing te bezorgen. Inmiddels bevindt u zich op onze nieuwe website, bieden wij onze relaties een geheel vernieuwde Mijn Omgeving en beschikken we over het meest innovatieve offertesysteem in de markt.


Wij nemen u het werk uit handen

  • We zorgen samen met u dat het volledige dossier op de juiste plek terecht komt.
  • We nemen contact op met de financieringsmaatschappijen voor maatwerk.
  • Wij gaan voor u op zoek naar de beste financieringsoplossing.